Bij ons is thuis nooit veraf!

Ontdek

book a room

Welcome To Best Western Plus Turnhout City Hotel

In het bruisende centrum van Turnhout (België), op een steenworp van de Grote Markt, ligt het BEST WESTERN PLUS Turnhout City Hotel. Het hotel is vlot bereikbaar (grote toegangswegen en station), wordt omringd door voldoende parkeergelegenheden alsook veschillende stedelijke activiteiten (restaurants, bars, …). Een nacht in dit historisch, gerenoveerd viersterrenhotel, is zoals thuiskomen. Zowel voor uw zakelijke verblijven als voor een ontspannen weekendje weg is deze oude stationsloods dé verblijfplaats bij uitstek in Turnhout.

Kamers met de meest hedendaagse faciliteiten

De hotelkamers werden met zorg en aandacht voor details ingericht. Zo beschikken ze over prinsheerlijke bedden, een natuurstenen badkamer met toilet en bieden ze de meest hedendaagse faciliteiten: een ruim terras of airco, een Smart TV met meer dan 250 internationale televisiezenders, telefoon, gratis draadloos internet en meer. Voor elke gast staat er daarnaast ook een kleine attentie klaar, want de kleinste details maken soms het grootste verschil.

Bekijk Kamers

International Quality Award

Het hotel kreeg in 2009 en 2011 de onderscheiding ‘International Quality Award’ ontvangen. Dat betekent dat het niveau op vlak van schoonmaak, onderhoud, gastvrijheid en service tot het hoogste van de 4200 ‘BEST WESTERN’-hotels ter wereld behoort. Het gedreven personeelsteam staat 24 uur per dag voor u klaar en helpt u graag verder waar nodig.

Heerlijk ontbijt buffet

Elke ochtend wordt er een heerlijk warm en koud ontbijtbuffet geserveerd in de sfeervolle ontbijtruimte. Uiteraard is een uitgebreid ontbijt op de kamer ook mogelijk en zijn er lunchpakketten verkrijgbaar. In het naastgelegen restaurant kan u lekker lunchen en dineren. In de lounge van het hotel kan u een drankje bestellen en bij warm weer is het terras geopend.

Turnhout: een echte aanrader

Op wandelafstand van het hotel liggen zowel een treinstation als meerdere bushaltes. De snelwegen E34 en E19 liggen erg dichtbij. Het BEST WESTERN PLUS Turnhout City Hotel vormt dus de vertrekplaats bij uitstek voor de ontdekking van de Antwerpse Kempen, ook per fiets.

Als ‘hoofdstad’ van de Kempen heeft Turnhout heel wat te bieden! De smaakpapillen van de bourgondiërs worden verwend in één van de uitmuntende restaurants en brasserieën. Cultuurfanaten kunnen terecht in de vele cultuurcentra en musea, zoals ‘De Warande’, het speelkaartenmuseum, het Taxandriamuseum, enz. Ook het authentieke Begijnhof van Turnhout is een echte aanrader. Natuurliefhebbers komen aan hun trekken in de bosrijke omgeving met vele wandel- en fietspaden.

Comfort Tweepersoonskamer

Kamergrootte: 15 m²
Bedden: 2 eenpersoonsbedden 
(of 1 tweepersoonsbed)

read more

Premium tweepersoonskamer

Kamergrootte: 19 m²
Bed: 1 tweepersoonsbed

read more

Comfort Tweepersoonskamer met Balkon

Kamergrootte: 16 m²
Bedden: 2 eenpersoonsbedden 
(of 1 tweepersoonsbed)

read more